Aicinājums skolēniem piedalīties radošā konkursā un veidot uzrunu Latvijas 100. dzimšanas dienā

Valsts prezidenta kanceleja aicina visu Latvijas skolu 5.-12. klašu skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā un uzrakstīt eseju vai izveidot video, kas veltīts tēmai „Mana kā Valsts prezidenta uzruna Latvijai dzimšanas dienā”.

Labāko darbu autoriem pirms Latvijas dzimšanas dienas būs iespēja tikties ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un apmeklēt Valsts prezidenta rezidenci – Rīgas pili, bet trīs pirmo vietu ieguvējiem būs iespēja kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni 18. novembrī Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas koncertā, kas notiks Latvijas Nacionālajā teātrī, teikt savu uzrunu visai Latvijai.

Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu patriotismu un pilsonisko līdzdalību, kā arī sekmēt skolēnu interesi par Latvijas valstiskumu un Valsts prezidenta institūciju.

Vērtējot darbus, tiks ņemta vērā autora vai skolēnu komandas radošā ideja, darba oriģinalitāte un darba atbilstība konkursa tēmai.

Pieteikšanās termiņš konkursam ir 2018. gada 23. oktobris. Eseja vai video uzruna ar teksta atšifrējumu jāiesniedz elektroniski kopā ar aizpildītu pieteikuma veidlapu, nosūtot uz e-pastu konkurss@president.lv . Valsts prezidenta kanceleja aicina skolēnus, skolotājus un vecākus rūpīgi iepazīties ar konkursa nolikumu: https://ej.uz/UzrunaLV100

Pielikumā pievienojam arī plakātu, kuru aicinām izvietot skolā.

Cieņā, Kristīne Kļaveniece
Valsts prezidenta preses padomniece
Valsts prezidenta kanceleja

kristine.klaveniece@president.lv
+371 67092122
www.president.lv

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.