’Restarts ar savējiem’

26.aprīlī Jauniešu centrā “Četri” no plkst. 13.00 līdz plkst. 15.30 norisinājās valsts svētkiem veltītā sarunu pēcpusdiena – “Restarts ar savējiem”. Pasākumu rīkoja un vadīja Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas 10. klases skolnieces Rasa Saulīte un Ilga Kivleniece. Pasākuma īpašie viesi bija vietējie uzņēmēji: Juris Želvis, Inese Martinkus, Ramiss Aļijevs, Māra Ziemele. Pasākumu apmeklēja teju 50 jaunieši un citi interesenti.

Ievada daļā jautrā ledlauzī dalībnieki izteica pozitīvas piezīmes cits citam. Turpinājumā uzaicinātās personības publiku iepazīstināja ar sevi, savu nodarbošanos un uzņēmējdarbību. Klausītājiem bija iespēja uzzināt sīkumus par viesu uzņēmumiem,to attīstību, produkciju, personīgo pieredzi un motivāciju. Noslēgumā izturīgākajiem vēl bija spēks savā starpā padiskutēt par jauniešiem svarīgām tēmām, problēmām, spriest par to risinājumiem. Kopumā pasākums bija izdevies, tika uzburta visnotaļ jauka gaisotne!

Organizatores izsaka pateicību JEPVĢ par piešķirto finansējumu viesu apbalvošanai; Jauniešu centram “Četri” par iespēju izmantot plašās un mājīgās telpas; Preiļu skolām par atļaujām skolēniem apmeklēt pasākumu; RTRIT Preiļu filiāles jaunajiem pavāriem par sarūpētajiem burvīgajiem našķiem kafijas pauzei; kā arī personīgi  Santai Ancānei  par padomiem un organizatorisko atbalstu.

Rasa Saulīte un Ilga Kivleniece

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.