Ģimnāzistu parlamenta pirmā tikšanās

Pirmdien, 4.oktobrī, tiešsaistē notika pirmā Ģimnāzistu parlamenta sanāksme. No katras klases aktīvi piedalījās vismaz viens skolēns.  Pirmo sanāksmi vadīja skolotāja Ingūna Patmalniece.

Darba kārtībā bija amatu vēlēšanas. Prezidenta amatam tika izvirzīti četri kandidāti, katrs no kandidātiem iepazīstināja ar sevi un izteica savas ieceres par Ģimnāzistu parlamenta darba organizēšanu. Ar lielu balsu pārsvaru uzvaru guva Evelīna Gribuste (11.A). Par prezidentes vietnieci tika ievēlēta Linda Indrikova (11.A). Par protokolistēm brīvprātīgi pieteicās kļūt Laine Līga Elste (10.B) un Olivia Dalova (8.D), savukārt par preses sekretārēm kļuva Marta Vainiņa(8.D) un Patrīcija Reščenko(11.B).

Visi kopā apsveicām jauno amatu ieguvējus un dalījāmies ar idejām par parlameta darba organizēšanu. Kopīgiem spēkiem vienojāmies par Ģimnāzistu parlamenta saukli – “Ar degsmi un idejām tikai uz priekšu!”. Pirmā sapulce noritēja veiksmīgi, tās mērķis tika sasniegts, ceram, ka kopā izdosies radošs un piepildīts gads ģimnāzijā!

Marta Vainiņa, 8.D klase

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.