Ar labiem rezultātiem Robotikas kluba dalībnieki startējuši `Sun robot battle 2019` sacensībās Šauļos

2019. gada 6. aprīlī Šauļos (Lietuvā) notika robotikas sacensības `Sun robot battle 2019`, kurās 2. reizi piedalījās arī Preiļu robotikas kluba (PRK) komanda. Uz šī gada sacensībām devās Edīte Meikulāne, Rinalds Pākste, Solvita Ragauša, Intars Matisāns, Patrīcija Reščenko, Ralfs Šņepsts, Armands Upenieks, Matīss Dambītis un Kārlis Pīgožnis. Komandas dalībnieki piedalījās Folkrace, MiniSumo, Līnijsekošanas un Līnijsekošanas ar turbīnu disciplīnās.

Līdzīgi kā citās šīs sezonas sacensībās, tika gūti labi panākumi. Folkrace disciplīnā – 1. vietu izcīnīja Edīte Meikulāne ar savu robotu `Osleya`!
2. vietu izcīnīja Armanda, Matīsa un Kārļa būvētais T-1 Līnijsekotājs ar turbīnu.
Savukārt Rinalds Pākste sīvā konkurencē Mini sumo disciplīnā ierindojās uzreiz aiz pjedestāla pakāpieniem – 4. vietā.

Mūsu komadas dalībnieki rādīja paraudemonstrējumus 2 disciplīnās. Armands un Matīss demonstrēja Mega sumo robotus, kurus sagatavoja sacensībām Rīgā, Robotu skolas darbnīcā. Savukārt Edīte, Intars un Rinalds demonstrēja mūsu iRobot sumo  robotus.

Paldies visiem dalībniekiem un konsultantiem par ieguldīto laiku un darbu gatavojoties sacensībām. Veiksmi turpmākajās sacensībās – tuvākās sacensības ir 27. aprīlī Baltic robot sumo/Latvijas robotikas čempionāts Maltā!

Fotogalerija

Juris Erts, robotikas kluba darba organizators

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.