Teicami panākumi starptautiskajās robotikas sacensībās “Robotiada 2017” Viļņā!

2017. gada 25. martā Viļņā (“Siemens sporta  arēnā“) notika robotikas sacensības “Robotiada 2017”, kuras ir lielākās robotikas sacensības Lietuvā.
Šajās sacensībās piedalījās arī Preiļu robotikas kluba dalībnieki ar 10 robotiem. Preiļu robotikas klubu pārstāvēja Matīss Buks, Iļja Martinovs, Iļja Isajevs,  Linards Šmeiksts, Armands Upenieks un Aldis Buks. Komanda ar pieciem robotiem piedalījās folkrace disciplīnā, ar četriem robotiem MiniSumo disciplīnā un ar vienu robotu iRobot Sumo disciplīnā. Lai piedalītos iRobot sacensību disciplīnā iRobot putekļusūcējs ir jāpārbūvē par sacensību robotu. Jāpiebilst, ka šajā disciplīnā piedalījāmies pirmo reizi.
Sacensībās tika gūti ļoti labi panākumi un Preiļu robotikas kluba dalībnieki pirmo reizi ieguva godalgotas vietas starptautiskās sacensībās, pie tam aizņemot visu folkrace disciplīnas pjedestālu!

Folkrace disciplīnā Matīss Buks (10.V klase) izcīnīja 1. vietu un 2. vietu un Armands Upenieks – 3. vietu. Linards Šmeiksts ar Armanda Upenieka būvēto iRobot Sumo robotu izcīnīja 4. vietu.

Veiksmi turpmākajās scensībās!

Fotogalerija

Armands Upenieks,
Juris Erts

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.