Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas skolotāju tikšanās Briselē

3., 4.februārī Briselē tikās Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolu delegācijas no visām 27 Eiropas Savienības valstīm.  Latviju pārstāvēja Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas skolotāja Ināra Krusta, Saulkrastu vidusskolas skolotāja Marina Skļars,  Ventspils 6.vidusskolas skolotāja Agija Leimane un Limbažu 3.vidusskolas skolotāja Daiga Rudzīte.

Semināra laikā Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas skolotāji tika iepazīstināti ar Eiropas Savienības aktualitātēm, jaunajiem mācību materiāliem. Grupās, praktiski strādājot, tika aprobēti jaunie mācību materiāli skolēniem, kā interesantāk un aizraujošāk runāt par Eiropas Savienību un vēsturi. Tika dibināti kontakti sadarbībai ar Eiropas Savienības valstu skolām, lai varētu īstenot dažādus Eiropas Savienības projektus un atrastu domubiedrus.

Semināra noslēgumā dalībnieki apmeklēja Eiropas Savienības vēstures muzeju.

Paldies Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas koordinatorei Latvijā Jolantai Bogustovai par iespēju piedalīties seminārā Briselē un iegūt jaunas zināšanas, sadarbības partnerus un jaunas idejas praktiskajam darbam!

Ināra Krusta, EP Vēstnieku skolas skolotāja

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.