Lasīt tālāk ...
 

        Savukārt, 7., 9., 11. un 12. klašu skolēni ēnoja Preiļos.
        Kādas tad ir viņu atziņas un viedokļi?
- Ēnu dienā iejutāmies pavāra, konditora, viesmīļa profesijās, vērojām skolas (Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma Struktūrvienība Preiļos) virtuves darba ikdienu, cepām laimes cepumus ar novēlējumiem, gatavojām krāsnī ceptus kartupeļus (savā pieredzē dalās 9.klases skolēni - Anastasija Č., Tatjana D., Anna –Marija F., Mariks M., Artjoms L., Ivans M.).
- Bija interesanti vērot autocentra “Salinieki”, kuru vadītāji ir Ēriks un Modris, darbu. Iepazinos darba ikdienu un draudzīgo kolektīvu (Maija P. 12.kl.).
- Kultūras dzīves organizēšanas iespējas, grūtības, atbildību iepazinu Aizkalnes TN. Tā bija interesanta diena, palīdzēju Valentīndienas pasākuma noformēšanas darbos (Vineta K., 12.kl.).
- Bija interesanti ēnot kafejnīcā, kas atrodas nu jau “Ogas” bijušajās telpās. Tur bija ļoti omulīgi, jauki (Evelīna J.12.kl.).
- Celtniecība, celtniecības darbi –svarīga dzīves joma katram cilvēkam kādā noteiktā dzīves posmā, tāpēc bija interesanti ēnot Egīlu Stikānu, iepazīties ar viņa darbu, objektiem, ko viņš pārvalda (Maksims S, Tatjana T., 12.kl.).
- Es ēnoju Jeļenu Vaismani, viņas darba ikdiena man likās ļoti neparasta, radoša (Luīze B., 12.kl.).
- Bērnudārza mazie bērni ir tik jauki, audzinātājas mīļas un saprotošas, mēs, laikam, nākotnē arī gribētu strādāt bērnudārzā (Sintija D., Tatjana M., 7.kl.).
        Mums ļoti patika ēnot, mudinām nākamajā gadā iesaistīties tos, kas šogad to nedarīja!
        Ēnu diena - tas ir forši!

  Avīzes redkolēģija