Vakars “Iepazīsimies!”Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā

29.novembris 10. klašu skolēniem Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā bija īpašs datums, jo tieši šajā dienā viņi kļuva par pilntiesīgiem ģimnāzistiem.

Pa dienu viņi piedalījās iesvētībās, kuras bija sagatavojuši 11. klašu skolēni. Lai kļūtu par ģimnāzistiem, viņiem vajadzēja veikt rituālus, pierādīt savu bezbailību, uzticību JEPVĢ, klases saliedētību, atjautību un veiklību un veikt dažādus citus uzdevumus.

Vakarā, pēc iesvētībām, ģimnāzijā norisinājās vakars ”Iepazīsimies!”, kura temats šogad bija iepazīstināt savu klasi caur profesijām. Vakara gaitā redzējām dažādus interesantus  un atraktīvus klašu priekšnesumus. Skolēni ielūkojās dažādu profesiju pasaulē un iejutās ugunsdzēsēju (9.D), pavāru (7.D), ceļa būvnieku (10.D), biznesmeņu (12.D), ārstu (8.D), policistu (10.V) un IT speciālistu (12.V) lomā. Katrs priekšnesums pārspēja cits citu un ar savu izdomu un humoru, un izpildījumu sajūsmināja skatītājus.

Pasākuma beigās 10. klases nodeva zvērestu un kļuva par oficiāliem ģimnāzistiem.

Zvērests un ģimnāzijas himna skanēja pārliecinoši un no sirds, un radās ticība, ka nākamie ģimnāzisti nesīs godam skolas vārdu pasaulē.

Annija Stašulāne, 11.A klases skolniece

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.