Olimpiskā diena JEPVĢ 2018

Kādā ļoti saulainā un rudenīgā dienā, 21.septembrī, norisinājās ikgadējā Olimpiskā diena 2018, kuras devīze-“teniss vieno’’. Olimpiskās dienas mērķis- iepazīt un popularizēt tenisu, kā arī sportiskā noskaņojumā pavadīt dienu.

Rīts iesākās ar klašu pulcēšanos futbola laukumā pie skolas. Pēc tam sekoja Olimpiskā karoga pacelšanas ceremonija, kurā tika atskaņota Olimpiskā himna. Karoga pacelšanas gods tika uzticēts mūsu skolas talantīgajai galda tenisistei Diānai Afanasjevai no 11. B klases, un labākajiem sportistiem- Raineram Trubačam un Raivo Liniņam. Tālāk sekoja visu klašu iesildīšanās, jautrā mūzikas ritmā. Plkst. 10:00 vingrojām kopā ar visiem Latvijas skolēniem. Enerģijas pilni, ar ovācijām noslēdzām vingrošanas kompleksu.

Dienas turpmākajā daļā sekoja sportiskas aktivitātes, kas bija saistītas ar tenisu. Sākot ar divām klašu stafetēm, beidzot ar individuālajām aktivitātēm un futbolu, kas ir viena no mūsu skolas tradīcijām Olimpiskajā dienā. Paralēli visām sportiskajām aktivitātēm tika veidoti plakāti par tēmu ‘’Sports vieno’’.

Apkopojot visus rezultātus, noskaidrojām labākos, kas tika apbalvoti ar diplomiem un saldumiem. Secinājām, ka sports mūs vieno. Esam pateicīgas par labvēlīgajiem laikapstākļiem, kas lutināja ar spožo sauli, un gandarītas ne tikai par mūsu skolas sportistiem, bet arī par radošajiem plakātiem un to veidotājiem.

Paldies par sadarbību un tiekamies nākošajā Olimpiskajā dienā!

JEPVĢ fotogalerija

Olimpiskās dienas projekta veidotājas:
Una Kraupša, Nikola Djubina, Raimonda Rubine.

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.