Vācu valodas diena Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolā

23. janvārī 11.V klases ģimnāzistes Daniela Maceikeviča un Anete Haritonova piedalījās Vācu valodas dienas pasākumā “Rund um Deutsch” Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolā. Draudzīgā un patīkamā noskaņā skolēnu komandas veica dažādas aktivitātes vācu valodā. Komanda, kurā darbojās Anete un Daniela, savāca vislielāko punktu skaitu un ieguva 1.vietu. Prieks un lepnums par meiteņu sasniegumu!

/Anita Lazdāne, vācu valodas skolotāja/

Vācu valodas dienas pasākums “Rund um Deutsh” man likās ļoti jauks un interesants. Tā laikā guvu jaunu pieredzi, prasmi komunicēt ar citiem skolēniem un smēlos idejas. Manuprāt, ir ļoti jauki reizēm aizbraukt ciemos uz kādu skolu, apskatīties kā tur mācās vācu valodu, iegūt jaunus draugus, attīstīt savas prasmes un uzzināt ko jaunu.

/Anete Haritonova, 11.V/

Tas bija ļoti interesants pasākums, un tā mums bija laba pieredze. No sākuma apmeklējām 10 stacijas, kurās mēs pildījām dažādus uzdevumus vācu valodā, mazliet vēlāk izspēlējām spēles, ko bija sagatavojuši dalībnieki. Paldies, skolotājai Anitai Lazdānei par atbalstu, kā arī paldies ģimnāzijas vadībai par iespēju apmeklēt šo pasākumu. Tā bija lieliska pieredze, nākamgad mēs noteikti brauksim vēlreiz!

/Daniela Maceikeviča, 11.V/

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.