Mācību semestra noslēguma pasākums ģimnāzijā

22.decembrī Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas audzēkņi un skolotāji tikās svinīgā pasākumā, kurš, kā ierasts, tika veidots Ziemassvētku noskaņās, lai gaišu un pozitīvu domu pilnā un sirsnīgā noskaņojumā pabeigtu mācību gada 1. semestri.

Svētku koncertā skatītājus iepriecināja ģimnāzijas vokālais ansamblis, folkloras kopa “Rūtoj”, vokāli instrumentālais ansamblis, koris (vadītāja Ilze Rožinska), deju kopa “Gaida” (vad. Gaida Ivanova), ‘’Dancari’’ (vad. Ilze Broka) Nora Kirsanova, Santa un Sintija Vojevodskas un  Anastasijas Dementjevas klavierspēle, dzejas tekstus runāja Nadīna Stella Ivdre, Arta Batarāga, Eīza Lutinska, Raivo Liniņš. Koncertu vadīja Elīna Gedroica – Juraga un Jānis Kokins. Visus pasākumā klātesošos uzrunāja direktore Ligita Pauniņa, kā arī sveica tos ģimnāzistus, kuriem šajā semestrī liecībā ir tikai labas un teicamas atzīmes. Īpašas balvas tika sagādātas čaklākajiem katras klases audzēkņiem, kuriem ir augstākais vidējais vērtējums savā klasē: Nadīnai Stellai Ivdrei (7.D), Ievai Poplavskai (8.D), Laurai Grigulei (9.D), Anastasijai Dementjevai (10.D), Sandim Mauriņam (11.D), Laumai Tumašovai (12.D). Koncerta noslēgumā arī skolotāji sveica visus Ziemassvētkos, nodziedot dziesmu ‘’Zvaniņš skan’’.

Lai Ziemassvētku brīnums dāvā visiem siltumu, mīlestību, prieku un ticību sev, saviem spēkiem! Lai Jaunajā gadā izdodas atrast meklēto, piepildīt iecerēto un nepazaudēt iegūto!

Ingūna Patmalniece,
direktores vietniece audzināšanas darbā

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.