Strītbols starp savējiem

4.decembrī Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā notika strītbola sacensības, kuras organizēja 10.d klases skolēni Lija Petrova, Rainers Džeriņš, Raitis Vilcāns. Spēlē piedalījās skolēni no 7. – 12. klasei. Komandā bija 3 dalībnieki –  2 zēni un 1 meitene. Organizatoriem bija jāizveido nolikums, spēles kārtība, jāsagatavo zāli, kā arī jāvada pati spēle.

Starp spēlētājiem notika spraiga cīņa, neiztika arī bez kritieniem, bet traumas neviens neguva. Par 1.,2.,3.,4. vietu cīnījās 9.d, 10.d, 11.v un 12.v klase, kas spēja mūs pārsteigt. Visspēcīgākā izrādījās 11.v komanda, kuri ieguva 1.vietu, attiecīgi 2.vietas ieguvēji ir 9.d, 3.vieta pienākas 12.v un ar nelieliem, bet ievērojamiem panākumiem 4.vietu izcīnīja 10.d klase. Šis turnīrs bija kā sagatavošanās posms starpnovadu sacensībām basketbolā, kuras notiks 14.decembrī.

Taču žēl, ka turnīrā nepiedalījās 2 komandas, jo netika izveidotas komandas dalībnieku trūkuma dēļ. Tas radīja nelielas, bet viegli labojamas problēmas. Kopumā šis projekts patika ne tikai spēlētājiem, bet arī organizatoriem, jo vienmēr ir patīkami, kad var rast prieku visiem kopā.

Lija Petrova, turnīra organizatore

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.