Iepazīsimies vakars ‘’Un viss sākās tā. . .’’ ģimnāzijā

12.oktobrī ģimnāzijā notika 10. klašu iesvētības un pirmais, lielais pasākums – Iepazīsimies vakars ‘’Un viss sākās tā . . .’’. Dienas pirmajā daļā “fukši” veica trīs stacijās dažādus uzdevumus, kurus sagatavoja un vadīja vienpadsmito klašu skolēni. Desmito uzdevums bija pierādīt savas klases spēku, prātu un saliedētību. Visas klases godam tika galā ar iesvētību uzdevumiem. Lai visa skola zinātu, kuri tad ir “fukši, un viņus iepazītu, desmito klašu audzēkņiem tika piešķirtas atšķirības zīmes un viņi tika uzrunāti kā “fukši”.

Dienas otrajā daļā notika svinīgais pasākums – Iepazīsimies vakars ‘’Un viss sākās tā . . . ‘’. Šī gada tēma bija dievi un senās tautas. Katra klase bija izlozējusi sev tautu, piemēram, grieķi, romieši, ķīnieši, japāņi u.c., kuru dzīvi un tradīcijas attēloja priekšnesumos. Divpadsmitās klases “fukšiem” sniedza izdzīvošanas un labas dzīves padomus, savukārt vakara “svarīgākie”- desmitie un septītie – iepazīstināja ar sevi un savu klasi.

Visi priekšnesumi bija izcili, radoši un pārsteidzoši, īpašs prieks ir par septīto klasi, kuriem šis pasākums bija pirmais. Par pasākuma norisi un vadīšanu atbildēja vienpadsmitās klases. Vakara noslēgumā desmito klašu skolēni svinīgi nodeva zvērestu un pēc ģimnāzijas himnas nodziedāšanas kļuva par pilntiesīgiem Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas skolēniem.

Anete Haritonova, 11.klases audzēkne

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.