Rudens svētki ģimnāzijā!

28. septembris, ceturtdiena, ģimnāzijā sākās īpaši – dienas kārtību noteica Ģimnāzistu parlaments. Tā kā tuvojas  Skolotāju diena, tad ģimnāzisti nolēma sarūpēt svētkus saviem skolotājiem, kuriem vajadzēja iejusties bērnu lomā un atcerēties savu bērnību. Pedagogiem bija liels prieks atsaukt atmiņā rakstīšanu ar rakstāmmašīnu, interesantu matemātikas uzdevumu risināšana tika veikta ar lielu aizrautību, vajadzēja atpazīt sen aizmirstās, bet tik mīļās bērnības grāmatas.  Šajā dienā  varēja vēl uzspēlēt spēles, padziedāt, patrenēties mēles mežģu izrunā. Taču vislielākais pārsteigums skolotājus sagaidīja pasākuma noslēgumā – šīs dienas garumā katra klase bija sagatavojusi video apsveikumus skolotājiem. Tie bija radoši, interesanti, sirsnīgi un pārdomāti, kas sagādāja skolotājiem patiesu prieku.

Pēcpusdienā visa ģimnāzija pulcējās uz Miķeļdienas Garšu laboratoriju, kuras šī gada temats bija ‘’Vecmāmiņas receptes’’. Katrs kurss un skolotāji prezentēja savu degustācijas galdiņu, pastāstot, kādus gardumus ir sarūpējuši pārējiem. Pēc tam sākās degustācija, kad visi cienājās.

Visu pedagogu vārdā gribu teikt lielu paldies jaunajam Ģimnāzistu parlamentam, kuru šogad vadīs Elīna Gedroica – Juraga (12.V), par ieguldīto darbu un skaistajiem svētkiem, kas mūsu dzīvi dara gaišāku un pozitīvāku!

Fotogalerija

Ingūna Patmalniece,
direktores vietniece audzināšanas darbā

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.