Balsojam par skolotāju Silviju Kivko Platīna peles balvai!

Lai BALSOTU PAR SILVIJU spied TE!

Preiļu Valsts ģimnāzija, latviešu valodas un literatūras skolotāja. Silvija Kivko ir latviešu valodas un literatūras, ētikas un sociālo zinību skolotāja Preiļu Valsts ģimnāzijā, māca 7.-12. klases izglītojamos un ir 8. klases audzinātāja.

Veiksmīgai mācību Standartu realizācijai Silvija Kivko ir izveidojusi mācību priekšmetiem atbilstošus mācību materiālus – ir izveidots bagāts digitālo mācību materiālu krājums (darba lapas, testi, prezentācijas dažādā vidēs, video utt.) Lielu uzmanību skolotāja pievērš medijpratības attīstīšanai skolēnos. Humanitārā priekšmeta ietvaros, nezaudējot literāra darba māksliniecisko vērtību un emocionālo iedarbību, Silvija Kivko akcentē jēgpilnu un efektīvu IT izmantošanu.
Silvija Kivko ir ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras metodiskās komisijas vadītāja, kā arī Preiļu novada skolotāju metodiskās apvienības vadītāja. Galvenais pienākums ir vadīt un koordinēt novada latviešu valodas un literatūras skolotāju darbu, risināt tālāk izglītības jautājumus, vadot un organizējot seminārus un kursus. MK un MA ietvaros kolēģiem Silvija vada izglītojošas nodarbības par IT jēgpilnu un radošu izmantošanu valodas un literatūras stundās.
Izglītības sistēmā Silvija Kivko ir kopš 1981.gada, bet Preiļu Valsts ģimnāzijā skolotāja – kopš 1996.gada.
2000.gadā ģimnāzijā ir izveidots viens no pirmajiem ar IT aprīkotais latviešu valodas un literatūras kabinets valstī. Ļoti daudzi valodas skolotāji no visas Latvijas (Bauska, Sigulda, Ventspils, Madona, Rēzekne, Daugavpils u.c.) ir bijuši pieredzes apmaiņas braucienā, lai uzzinātu, kā IT ir savienojamas ar literatūras mācīšanu, vai nezūd literatūras mākslinieciskā vērtība.
Silvija Kivko ir novada balvas “Labākais klases audzinātājs 2016” pirmā laureāte vidusskolu posmā – jaundibinātā balva tiek piešķirta par radošu un mūsdienīgu pieeju audzināšanas procesam.
Biznesa portāls DB.LV
print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.