Ilze Rožinska gūst uzvaru ZZ konkursā ‘’Skolotājs iedvesmo’’

17.oktobra pēcpusdienā ģimnāzijas vadība, skolotāji, skolēni un folkloras kopas “Rūtoj” dalībnieki tikās skolas foajē, lai kopīgi sveiktu mūzikas skolotāju Ilzi Rožinsku ar gūto uzvaru Zelta Zivtiņas konkursā “Skolotājs iedvesmo”.

Tika sagatavots zaļais paklājs, kurš klāja skolas gaiteni no mūzikas kabineta durvīm līdz foajē. Kā jau visos svinīgos pasākumos tiek dziedāta himna, mēs dziedājām folkloras kopas “Rūtoj” himnu “Pīci godi atgulieju”. Pastāstījām klātesošajiem par konkursa gaitu, kāpēc pieteicām skolotāju Ilzi: tas bija tieši pēc Etnodienām Ogrē, kad sapratām, cik ļoti skolotāja Ilze uz mums paļaujas, tic mūsu spēkiem, patstāvībai un atbildībai vienai par otru, par savu komandu. Tāpēc izlēmām, ka skolotāju Ilzi obligāti vajag pieteikt Zelta Zivtiņas konkursam “Skolotājs iedvesmo”. Savam pieteikumam devām virsrskatu –  “Skolotājs-tā nav profesija-tas ir dzīvesveids”, jo ļoti labi sapratām, ka skolotāja Ilze mīl to, ko dara, un dara to, ko mīl. Katru dienu, pat vairākas reizes dienā skatījāmies, kā mainās balsu skaits par skolotāju Ilzi, aģitējām ģimnāzistus un skolotājus, radus un draugus, lai balso. Mēs ļoti vēlējāmies, lai skolotāja Ilze uzvarētu nevis balvas dēļ, bet tādēļ, lai visā Latvijā izskanētu viņas vārds, lai citi redzētu, kāda ir mūsu iedvesmojošā skolotāja.

Tālāk šī nelielā pasākuma gaitā sekoja skolotājas Ilzes sveikšana, iegūtās balvas, “Huawei” viedtālruņa, pasniegšana, un apsveikuma vārdi.

Vēlreiz sirsnīgi sveicam!

Santa Jukša, folkloras kopas “Rūtoj” dalībniece

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.