Kristiāna Skutele izcīna vietu `Gudrs vēl gudrāks` finālā!

2016. gada 2. februārī mēs, 2. dabas kursa meitenes, kopā ar audzinātāju Feoktistu Pušņakovu devāmies uz Rīgu, lai konkursā `Gudrs vēl gudrāks` atbalstītu savu kursa biedreni Kristiānu Skuteli. Kad nonācām studijā, novēlējām Kristiānai veiksmi. Viņa kopā ar skolotāju sākumā nonāca grimētavā, bet vēlāk, sākoties filmēšanai, lielā Latvijas kontūrā atzīmēja mūsu mazo, bet spēcīgo Preiļu novadu. Pavisam konkursā piedalījās 12 dalībnieki no dažādiem Latvijas novadiem.
1. kārta bija spraiga, tomēr Kristiānai paveicās, un viņa tika nākamajā kārtā. 2. kārtā Kristiānai izvērsās ļoti veiksmīga, jo gandrīz uz visiem jautājumiem viņa atbildēja pareizi. 3. kārtā Kristiānai arī gāja viegli, pateicoties savām zināšanām, viņa nonāca 4. kārtā, kas jau garantēja iekļūšanu finālā.
4. kārtā sīvā cīņā ar 1 punkta pārsvaru uzvarēja Kristiāna, saņemot vērtīgas un skaistas dāvanas. Visi dalībnieki tika apbalvoti ar Atzinības rakstiem, žurnāliem un citām vērtīgām balvām. Konkursa beigās Miks Dukurs priecēja visus dalībniekus ar skanīgu dziesmu `Paradise`.
Mēs ļoti lepojamies ar Kristiānu. Turēsim īkšķus par Kristiānu finālā 4. martā!
Lāsma Strupā, 2.D kurss

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.