Informācija ģimnāzijas skolēniem un vecākiem par testēšanas norisi, mācību gadu uzsākot

Saskaņā ar 2021. gada 10.augustā pieņemtajiem grozījumiem Ministru kabineta 09.06.2020. noteikumos Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” 2021./2022. mācību gadā mācībās klātienē skolēni varēs piedalīties ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas (180 dienas) sertifikātu, vai ar apliecinājumu par Covid-19 negatīvu testa rezultātu. (Ministru kabineta noteikumi Nr. 360)

Gatavojoties klātienes mācību uzsākšanai, informējam, ka paredzētais rutīnas skrīnings nevakcinētajiem vai Covid neizslimojušajiem skolēniem notiks  ceturtdien, 26. augustā, laikā no plkst. 10.00 – 14.00.

Ierodoties skolā, jālieto sejas maska!

Testu varēs saņemt savā  klases telpā pie klases audzinātājas.

Jāievēro, ka pusstundu pirms siekalu testa nodošanas nedrīkst neko ēst un dzert, nedrīkst tīrīt zobus, lietot košļājamo gumiju!

Ja 26.augustā norādītajā laikā tests netiek veikts, tad tests jānodod individuāli kādā no MFD Paraugu nodošanas punktiem, zvanot uz tālruņa numuru 8313.

1.septembrī, ierodoties skolā, skolēnam būs jāuzrāda papīra vai digitālā formā (elektroniskā veidā viedierīcē) Covid-19 testa negatīvais rezultāts vai sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts.

Paraugu savākšanas procedūra (PDF)

JEPVĢ administrācija

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.