Vidzemes augstskolas Digitālās infodienas 2021

Vidzemes Augstskola rīko digitālās info dienas skolotājiem, skolēniem un viņu vecākiem
No 26. līdz 27. februārim norisināsies vidusskolēnu pasākums “Digitālās info dienas”, kā ietvaros skolēni varēs apmeklēt lekcijas un satikt mācībspēkus, studentus un aplūkot Vidzemes Augstskolu virtuālā ekskursijā.

Studiju vides izzināšanas pasākuma “Digitālās info dienas 2021” mērķis ir iepazīstināt topošos studentus ar viņiem interesējošām studiju programmām, kā arī pašu augstskolu. Vidusskolēniem būs iespēja piedalīties tiešsaistes prezentācijās par sešiem Vidzemes Augstskolas piedāvātiem studiju virzieniem, uzspēlēt “Zināšanu bingo” un virtuāli apmeklēt Vidzemes Augstskolu naktī.

Savukārt otrajā dienā, 27. februārī, studenti nedaudz pastāstīs par izvēlētajām studiju programmām. Saistošā sarunā jaunieši dalīsies gan savā ikdienā, gan ārpus studiju piedzīvojumos.

Digitālās info dienas ietvaros aicināti piedalīties ne tikai skolēni, bet arī viņu vecāki un skolotāji. Virtuālie ciemiņi varēs viesoties Vidzemes Augstskolā, saņemt atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem, izprast augstskolas vidi, satikt studentus, lai, lemjot par topošo studiju vietu, gūtu pēc iespējas labāku izpratni.

Ņemot vērā piesardzības pasākumus Covid – 19 dēļ, augstskola jau otro gadu info dienas rīko tiešsaistē. Digitālajās info dienas tiks translētas ViA YouTube kanālā un Facebook lapā.

Vidzemes Augstskola (ViA) ir 1996. gadā dibināta valsts augstskola, kas piedāvā 16 studiju programmas 6 studiju virzienos – Komunikācija, mediji un pārvaldība, Tūrisms un atpūta, Biznesa vadība, Informācijas tehnoloģijas, Būvniecība, Mehatronika.

https://va.lv/lv/jaunakais/notikumi/digitalas-info-dienas-2021

Informāciju sagatavoja: Vidzemes Augstskolas Sabiedrisko attiecību speciāliste Monika Sproģe, e-pasts: monika.sproge@va.lv

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.