Atvērto durvju diena 2021 RTU

RTU_atverto_durvju_diena (PDF)

Aicinām piedalīties RTU Atvērto durvju dienā 26. februārī ienac.rtu.lv 

Kā jau katru gadu, arī šogad RTU ver vaļā durvis, lai aicinātu topošos studentus, viņu vecākus un citus interesentus ielūkoties RTU ikdienā, iepazīties ar piedāvātajām studiju programmām, ārpusstudiju aktivitātēm – sporta iespējām, radošajiem kolektīviem, Studentu parlamentu, biznesa inkubatoru un citām ar studijām RTU saistītām aktivitātēm. Pasākums norisināsies 26. februārī plkst. 10.00–16.00 tiešsaistē, tāpēc interesentiem ir iespēja tajā piedalīties, neizejot no mājām!

Pasākuma dienā skolēniem būs iespēja: iegūt daudz vērtīgas informācijas par studiju procesu RTU un pieteikšanos studijām; sarunāties un sarakstīties ar RTU studentiem un personālu, uzdodot viņiem jautājumus; apmeklēt informatīvus bezmaksas vebinārus par uzņemšanas nosacījumiem, sagatavošanos centralizētajiem eksāmeniem un studentu dzīvi RTU; izstaigāt universitātes telpas ar virtuālas 360 grādu tūres palīdzību; pieteikties karjeras konsultācijām.
Plkst. 15.00 skolēnu vecākiem būs iespēja apmeklēt informatīvu vebināru «Kā vecākiem atbalstīt topošo studentu?».
Dalība pasākumā – bez maksas. Nepieciešams tikai reģistrēties. Stendi būs atvērti jau no 21. februāra.

Būsim ļoti pateicīgi, ja šo e-pastu nosūtīsit arī saviem kolēģiem – 9. – 12. klases audzinātājiem un citiem skolotājiem/personālam. Skolēni ieklausās un respektē pedagoga viedokli, tāpēc lūgums mudināt savus audzēkņus gan piedalīties pasākumā, gan arī iedrošināt viņus uzdot jautājumus privātajās sarunās jeb čatos un izmantot video konsultāciju iespējas, lai noskaidrotu nepieciešamo informāciju par studijām RTU gan no studentiem, gan arī fakultāšu pārstāvjiem un tā jau laikus sagatavotos vasarā gaidāmajai uzņemšanai augstskolā.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, zvaniet vai rakstiet.
Cieņā Santa Kliedere, Mārketinga aktivitāšu projektu vadītāja, Mob. tālr.: +37129354114

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.