Mūsu sapņi tapa par īstenību…

Šogad Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā savus sapņus izsapņo 54 12.klašu skolēni un viņu ceļu uz tiem atbalstīja audzinātājas Iluta Kotāne, Antra Gertmane un Regīna Pastare.

Laiks skrien vēja spārniem, un jau ir pagājuši gandrīz 3 gadi, kopš sākām savas gaitas šajā skolā. Kopā mēs esam piedzīvojuši neskaitāmus skaistus mirkļus un piepildījuši mazus un lielus sapņus. Izdziedātas dziesmas, sajusta cīņas garša. Kopā esam arī smējušies, dejojuši un reizēm arī nobirdinājuši kādu asaru. Šo gadu laikā esam kļuvuši par vienu lielu ģimeni. Drīz mūs sagaida došanās prom no mīļajām mājām, pirmie patstāvīgie soļi lielajā pasaulē un savu sapņu īstenošana. Tāpēc savā Žetonu vakarā piepildījām vienu sapni: tikāmies pasākumā kopā ar skolotājiem, vecākiem un draugiem, vēl mirkli pakavējāmies atmiņās, parādījām savus talantus, atskatījāmies uz paveikto un kalām jaunus plānus.

Lai cik neiespējami reizēm var šķist sapņi un ieceres – mēs nekad nenokārsim degunus! Par spīti visām grūtībām un kļūdām ticēsim sev un saviem spēkiem un mēģināsim pat tad, ja šķitīs, ka nekas neizdosies. Piepildīsim savus sapņus, jo tad mēs arī būsim laimīgi!

Anastasija Dementjeva, 12. D klases skolniece

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.