Jauna pieredze un panākumi Minskas atklātajā robotikas turnīrā!

No 2019. gada 31. maija līdz 2. jūnijam Preiļu robotikas kluba pārstāvji piedalījās `VII Minskas atklātajā robotikas turnīrā`, kas notika Baltkrievijas galvaspilsētas Expo centra hallē. Sacensībās piedalījās vairāk kā 1000 dalībnieki. Mūsu komanda pārstāvēja ne tikai Preiļu robotikas klubu un Robotu skolu, bet arī valsti, jo bijām vienīgie pārstāvji no Latvijas.

Armands Upenieks startējot Līnijsekošanas PRO disciplīnā izcīnīja 1. vietu un Minisumo disciplīnā tika ieņemtas visas goda pjedestāla vietas!

Šo panākumu palīdzēja kaldināt arī Aldis Buks un citi kluba dalībnieki t.sk. Matīss Buks, Matīss Dambītis, kuri dažādu iemeslu dēļ nevarēja piedalīties šajās sacensībās. Lepojamies ar visiem mūsu robotikas entuziastiem, īpaši Armandu Upenieku!

Trīs dienu garumā sacensībās guvām daudz un dažādus iespaidus gan par sacensību organizēšanu, gan robotu būvēšanu, iepazināmies ar Baltkrievijas paveikto un mērķiem robotikas, elektronikas un programmēšanas jomās. Tika nodibināti kontakti ne tikai ar Baltkrievijas robotikas entuziastiem, bet arī Ukrainas un Krievijas kolēģiem.

Pēc mūsu uzaicinājuma kolēģi no Minskas šī gada janvārī bija ieradušies uz Preiļu robotikas čempionātu, pēc kura saņēmām uzaicinājumu piedalīties Minskas sacensībās.
Paldies Baltkrievijas kolēģiem par viesmīlīgo uzņemšanu un labu sacensību organizāciju!

Fotogalerija

Juris Erts, robotikas kluba darba organizators

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.