Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā Atvērto durvju diena “Melnā nakts gaišā dienas laikā”

Šī gada 8. maijā plkst. 11:00, Rīgā Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija (NAA), Ezermalas ielā 8B, notiks Atvērto durvju diena “Melnā nakts gaišā dienas laikā”, kurā ikviens interesents varēs iegūt informāciju par studiju iespējām NAA, tikties ar Sauszemes, Jūras un Gaisa spēku kursu priekšniekiem, kā arī iepazīt kadetu ikdienu un dienestā esošos izaicinājumus.
Kā novitāte šajā pasākumā tiks piedāvāta iespēja gūt priekšstatu par kadetkandidātu vienu no atlases posmiem “Melnā nakts”, lai iedrošinātu ikvienu studēt gribētāju, palīdzētu sasniegt mērķus. Ar uzdevumiem būs iespēja iepazīties un tos pildīt tiem, kuri vēlas piedalīties jau tradicionālajās komandu sacensībās, kuru laikā komandas dalībniekiem būs iespēja attīstīt komunikācijas un līderības spējas.
Pasākumā būs iespēja aplūkot militārās tehnikas vienības no visiem spēku veidiem, organizētas ekskursijas NAA teritorijā un mācību ēkās. Dienas noslēgumā pasākuma apmeklētājus priecēs NAA kadetu organizēts paraugdemonstrējums un, protams, cienāsim ar pusdienām.
Ja esi gatavs pieņemt izaicinājumu un vēlies pārbaudīt savas spējas, piesakies jau tagad komandu sacensībām, rakstot uz e-pasta adresi agnese.jurane@mil.lv, tēmā norādot “NAA ADD Komandu sacensības”, pēc e-pasta saņemšanas ar Jums sazināsies, lai sniegtu informāciju par tālākām darbībām. Pieteikšanās līdz 7.maijam.

!!Tie, kuri nevēlas piedalīties “Melnās nakts” uzdevumos, iepriekš nav jāpiesakās, pasākums ir atvērts ikvienam interesentam!

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.