Ļoti labi rezultāti starptautiskajās robotikas sacensībās “Robotiada 2019” Viļņā!

2019. gada 23. martā Viļņā notika robotikas sacensības “Robotiada 2019, kuras ir lielākās robotikas sacensības Lietuvā.
Šajās sacensībās piedalījās arī Preiļu robotikas kluba dalībnieki ar 22 robotiem. Preiļu robotikas klubu pārstāvēja Armands Upenieks,  Aldis Buks, Matīss Dambītis, Kārlis Pīgožnis, Matīss Buks, Iļja Martinovs, Lauris Šmeiksts, Edīte Meikulāne, Margarita Džeriņa, Solvita Ragauša un Rinalds Pākste. Komanda piedalījās Folkrace, MiniSumo, Līnijsekotājiem bez turbīnas, Līnijsekotāju ar trubīnu, iRobot Sumo disciplīnā. Armands un Matīss, pārstāvot arī Robotu skolas komandu, piedalījās Mega sumo disciplīnā, kurā cīnījās par ceļazīmi uz prestižajām Japānas sumo sacensībām.

Folkrace disciplīnā Matīss un Aldis Buki izcīnīja 1. un 3. vietu. 

Minisumo disciplīnā PRO grupā Matīss Buks un Armands Upenieks izcīnīja godalgoto 3. vietu.

Lai arī sacensībās tika gūtas vairākas godalgotas vietas, tomēr šīs sacensības paliks atmiņā arī ar vairākām 4. vietāmFolkrace disciplīnā Edīte Meikulāne bija ļoti tuvu pjedestālam, taču šoreiz rezultātu sarakstā ierindojās 4. vietā. Mega sumo disciplīnā sīvā cīņā ar poļu robotu meistariem Armands Upenieks izcīnīja 4. vietu. iRobot disciplīnā no mūsu komandas veiksmīgākais bija Rinalds Pākste, taču ar savu sumo robotu arī ierindojās 4. vietā. 

Paldies visiem dalībniekiem par gatavošanos un startu sacensībās, kā arī komandas konsultantiem-treneriem par konsultēšanu un palīdzēšanu dalībniekiem!

Veiksmi turpmākajās sacensībās!

Juris Erts, PRK komandas vadītājs

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.